01
mart.
09

Povestea continua – New Order la 2 ani

Istoria brigazii New Order este una destul de recenta; in urma cu doar 2 ani cativa tineri au pus bazele acestui proiect, care se vroia atunci o incercare de revitalizare a miscarii ultras galatene.

Primul an de existenta a stat sub semnul incertitudinii, stare de spirit care a fost inlaturata o data cu realizarea unei coregrafii de grup, care a marcat totodata si scurgerea acelui prim an din viata a ceea ce reprezenta in acel moment New Order. In acel prim an activitatea membrilor brigazii a dus la aparitia unui numar considerabil de steaguri si japoneze, care au avut un efect benefic asupra Peluzei Nord (locul in care brigada a activat in acea perioada), cat si realizarea de mesaje sugestive, surprinzand diferite ipostaze in care se afla echipa in acele momente.

Urmatorul punct de referinta din istoria brigazii a fost reprezentat de mutarea in Peluza Sud a stadionului „Otelul”, loc in care a gasit conditii satisfacatoare pentru a face „performanta”. Inca de la primul meci (Otelul-Fc Vaslui) o coregrafie realizata in colaborare cu celelalte factiuni existente in Peluza Sud a marcat inceputul unei noi etape din viata brigazii, cat si a intregii peluze.

Acum, o data cu atingerea pragului de 2 ani, brigada a suferit o scadere a numarului de membri, insa eficacitatea se spera a ramane aceeasi, pentru ca un lucru este sigur: NO inca nu si-a spus ultimul cuvant, si va face tot posibilul pentru a demonstra acest lucru.

Dorinta noastra, a membrilor NO, este ca brigada sa cunoasca o evolutie considerabila in urmatoarea perioada, mai mult din punct de vedere calitativ decat cantitativ.

 

Prodan Adrian

Reclame

0 Responses to “Povestea continua – New Order la 2 ani”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: