03
Aug
10

Viata ca o prada

Titlul romanului lui Marin Preda cuprinde intr-o singura fraza cam tot ceea ce experimenteaza fiecare suporter din peluza. Fie ca este moldovean, oltean sau ardelean, clipele petrecute de orice suporter in cadrul unei peluze nu pot fi asemanate cu nimic altceva.

Fiecare fan parcurge un drum lung, presarat cu destule obstacole,uneori aparent de netrecut, atunci cand isi sustine echipa favorita, insa niciodata nu va renunta, nu se va retrage din fata realitatii, la fel cum si personajul principal din romanul amintit este dispus sa faca orice este nevoie pentru a-si atinge telul.

Pentru noi, suporterii, fanii, sustinatorii echipelor de fotbal, telul suprem este de a ne incuraja echipa indiferent de situatie, mergand pana in panzele albe alaturi de ea, punand umarul la depasirea tuturor obstacolelor care se ivesc.

Nu de putine ori insa suporterii sunt transformati in prada de catre factori exteriori care nu urmaresc altceva decat sa calce in picioare, cu bocancii lor plini de noroi, visele pe care noi le-am cladit de-a lungul timpului, si pe care speram ca intr-o buna zi sa le vedem indeplinite.

Din aceste motive prezenta noastra, a tuturor suporterilor, indiferent de sex, culoare sau religie, in peluza, trebuie vazuta ca o necesitate, atat pentru noi cat si pentru echipele pe care le sustinem.

Pentru a ne putea indeplini visul insa avem nevoie de ajutorul vostru, al suporterilor din tribune.

Imaginati-va cum ar arata stadionul Otelul ticsit de fani, cantand impreuna, ca o singura mare peluza!!!

Reclame

0 Responses to “Viata ca o prada”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: