02
iun.
11

Cupa Peluzei Sud Galati, editia a V-a

Un sezon magnific pentru echipa noastra de suflet, FC Otelul Galati, castigatoare a campionatului in sezonul 2010-2011, calificarea directa in grupele Uefa Champions League. Dupa terminarea acestui sezon frumos,toata suflarea Peluzei Sud au asteptat organizarea Cupei Peluza Sud. Grupul New Order onoreaza participarea la cea dea V-a editie a Cupei Peluza Sud Galati. Impreuna cu celelalte echipe participante speram la un spectacol grandios.

Speram la o competitie echilibrata si cea mai buna echipa sa se incoroneze cu trofeul de castigatoare.Tinem sa uram succes celorlalate echipe participante si cea mai buna echipa sa castige. Pana duminica echipa va sta in cantonament, fara a citi presa de scandal, cu telefoanele inchise, ferindu-ne cu grija de potentialii oameni din fotbal, pentru a ne oferi diferite beneficii, pentru a tranti meciurile,pentru a avea un avantaj fotbalistic. Tin sa precizez ca grupul New Order va fi cea mai corecta echipa si pledeaza pentru un fotbal curat, cu bun simt si cu mult fair play!

Va asteptam pe 05.06 ora 16:00 la terenul sintetic Ion Viorel( de la Gara),pentru a va sustine favoritii. Va asteptam in numar cat mai mare.

Sa domine Fair Play-ul si cea mai buna echipa sa castige.

Reclame

0 Responses to “Cupa Peluzei Sud Galati, editia a V-a”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: