New Order, o echipa de ultrasi tineri care au ca scop formarea unui nou val de suporteri galateni, crescuti in spiritul peluzei, care sa fie mandrii ca isi sustin echipa iubita, fie ea in Liga I sau in Liga IV. Motivul care a stat la baza infiintarii acestei brigazi a fost, in primul rand, iubirea pentru culorile rosu-alb-albastru si ambitia de a face mai mult pentru aceasta frumoasa echipa care ne reprezinta cu mandrie oriunde se duce.

     Cu timpul speram sa evoluam, sa ajungem macar la nivelul brigazilor deja existente, si de ce, nu chiar sa le intrecem.Cu fiecare meci pe care echipa Otelul il va disputa hotararea si ambitia noastra vor creste pentru a incerca macar o mica apropiere intre spectacolul pe care favoritii nostrii il creeaza pe gazon si spectacolul din peluza, pentru care vom fi raspunzatori.

      Un lucru pe care foarte putini il stiu este reprezentat de toate obstacolele care ne-au stat in cale pana atingerea obiectivului.Ne-am confruntat cu neincrederea unora ca vom realiza ceva cat si cu micile neintelegeri provocate de lipsa comunicarii dintre membrii, insa acum suntem fericiti ca am reusit sa ne atingem obiectivul si privim increzatori spre viitor.

      Chir daca la inceput actiunile noastre nu se vor ridica la asteptarile celorlalti speram ca vom avea intelegere, ca suntem la inceput de drum, dar promitem ca,cu timpul ne vom perfectiona.Sper ca hotararea noastra va avea un efect benefic si asupra celor care prefera o punga de seminte si o bere in fata televizorului decat sa vada pe viu show-ul realizat de ros-alb-albastrii pe gazon.

Reclame

2 Responses to “Prezentare”


  1. 1 FCOG
    august 11, 2011 la 8:40 am

    ALATURATI-VA CELOR DIN NORD PENTRU O PELUZA PUTERNICA !!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: